Anlægsgartneriet Nørskov A/S

Anlægsgartneriet Nørskov
Anlægsgartneriet Nørskov blev etableret i 2001 af Søren Nørskov. Som søn af en anlægsgartner er han opvokset med faget og udlært gartner. Efter i 10 år at have arbejdet for andre, besluttede Søren Nørskov i 2001 at etablere eget firma. Siden starten er Anlægsgartneriet Nørskov vokset til seks-syv ansatte samt to lærlinge.

Firmaet har ingen ambition om at blive større, for Søren Nørskov vil ikke sidde og administrere. Han vil selv være synlig ude ved kunderne, når der skal gives tilbud og arbejdet skal leveres i primært Trekants-området.

Anlægsgartneriet Nørskov leverer gerne skitserne til færdige haveanlæg, men går altid i dialog med kunderne. Også undervejs i et projekt.

Netop kommunikationen med kunderne er et af Anlægsgartneret Nørskovs varemærker og for at kunne arbejde i firmaet, skal man kunne tale med kunderne, tage ansvar og “tænke” selv.

Et andet varemærker er kreativitet. Anlægsgartneriet Nørskov gør sig altid umage med at finde individuelle -løsninger, der passer til omgivelserne.

I valg af materialer og i forslag til arbejdet er der lagt vægt på løsninger, der holder sig pæne og ofte bliver smukkere med årene.

Det kalder vi “Anlægsgartneri med holdning”. På denne hjemmeside viser vi, hvad det vil sige i praksis.
Se mere på : https://anlaegsgartneriet.dk/